graffitirens til alle

Graffitirens reder dig fra hærværk

Hej bloggen! Hvor er det dejligt, at I kommer herinde og læser med gang på gang. I dag vil jeg give gode råd ang. graffitirens. Hvad er det? Hvordan kan man få graffiti væk? Det vil jeg forsøge at svare på i dag herinde. Læs med i dag herinde på bloggen, når det skal handle om graffiti.

Graffitirens er godt for alle

Jeg vil i dag forsøge at svare på jeres spørgsmål lang graffiti, som I har sendt mig. Jeg er virkelig ikke tilhænger af graffiti. Jeg ved godt, at det er svært når man forbyder noget. Men det er så grimt, at jeg synes det er godt, at det er forbudt. Måske giver det de unge grupper endnu mere lyst til at gå amok med spraydåsen. Men er der noget værrere, end når man skal med s-toget og det tog der så kommer, er fuldstændigt smurt ind i graffiti? Jeg synes det er så ulækkert og ikke pænt. Ærgerligt at gøre sådan noget. Så i dag vil jeg tippe jer om et firma, som tager ud og laver graffitirens. De er super dygtige. Det er hos mange forskellige mennesker; virksomheder som private. Så det er lige meget, hvem du er. Privat eller fra et firma, så kan de hjælpe dig. Så nu synes jeg, at vi skal tale om dem. Hvem er dette firma? Hvad kan de? Læs med nedenfor og lær meget mere om dem.

Jeg anbefaler….

I dag anbefaler jeg herinde på bloggen, at I tjekker denne graffitivirksomhed ud. Den virksomhed, som jeg taler om i dag er en virksomhed, som er specialister i graffitirens med mange års erfaring på bagen. Det er noget, som I kan bruge til noget. Jeg har haft besøg af dem to gange i min restaurant i indre by, hvor der havde været hærværk over natten. Jeg har virkelig haft nogle forfærdelige oplevelser med graffiti. Det kan du nok godt høre på hele min tone omkring dette. Man føler sig bare så hjælpeløs når det bliver ved og ved. Selvom jeg “kun” har haft hærværk med graffiti og efterfølgende har måttet få graffitirens to gange, så er jeg godt træt af det. Derfor vil jeg også gerne fortælle jer om det her graffitirens, som er noget af Danmarks bedste. Det kan være forebyggende, så det næste graffiti faktisk slet ikke kan sidde fast på muren. Super smart, og det er selvfølgelig det, som jeg fik. Det er klart.

Læs mere her. Jeg håber I får en dejlig fredag og weekend forude!