Nozomi sushi: Autentisk madoplevelse

Dette blogindlæg vil handle om restauranten Nozomi Sushi. Nozomi Sushi er en ny og upcoming restaurant i København K, som for nylig har slået dørene op. Konceptet for dette sted er, at det tilbyder autentiske japanske retter med et all you can eat tilbud til frokost og aftensmad! Lokalerne i Store Kongensgade er perfekte for folk, der ønsker at nyde deres sushi, maki eller sticks tilberedt af friske råvarer.

All You Can Eat-koncept

Åbent til både frokost og aftensmad – det betyder, at du kan komme forbi når som helst i løbet af dagen for at nyde dine yndlingsretter. Nozomi Sushi i Store Kongensgade er en god mulighed for folk, der elsker sushi eller anden japansk mad, men som også ønsker at få en hurtig bid uden at betale for meget! Restauranten tilbyder et all you can eat-koncept, hvor gæsterne frit kan vælge mellem forskellige slags lækker sushi, sashimi sticks og meget mere, som bliver bragt direkte til deres bord i løbet af måltidet. På denne måde går de ikke sultne eller skuffede herfra!

Signaturretter

Nozomi Sushi har et stort udvalg af retter at vælge imellem på deres AYCE-menu. Blandt de mest populære retter er sushiruller, sprøde rejer, reje tempura og kylling karage. All You Can Eat-menuen er tilgængelig til både frokost (kl. 11-15) og aftensmad (kl. 17-21), så gæsterne kan kigge forbi når som helst i løbet af dagen!

Selvom Nozomi Sushi ikke er nyt i København K, er det helt sikkert et af de steder, du skal besøge mindst én gang, hvis du er til japansk mad eller elsker lækre all-you-can-eat-tilbud. Det er perfekt for folk, der gerne vil nyde autentiske måltider tilberedt med friske råvarer, men som ikke at bruge for meget på et godt måltid.

I sidste ende er Nozomi Sushi en ideel restaurant for dem, der ønsker at nyde autentiske japanske retter uden at bruge mange penge! All you can eat-konceptet betyder, at gæsterne frit kan vælge mellem forskellige slags velsmagende sushi og andre muligheder under deres spiseoplevelse på denne indbydende restaurant i Store Kongensgade. Desuden er der ingen grund til at bekymre sig om at optage plads, da de også tilbyder take away! Så selv hvis det er dit første besøg her, så sørg for at aflægge dem et besøg – stol på os; det vil være hver en krone værd!

Hvor er deres placering

Restauranten ligger i Store Kongensgade, hvilket gør den til en god mulighed for folk, der arbejder eller bor i nærheden. Det betyder også, at gæsterne kan kigge forbi i deres frokostpause for at nyde noget lækkert mad!