Håndlæsning for begyndere.

Håndlæser eller Kiromantiker.

Du er ikke alene, og du er ikke den første, so finder håndlæsning interessant.
Måske har du endda leget med tanken om selv, at blive håndlæser?

Vibeke Straarup, er håndlæser eller kiromantiker, som det så fint hedder.
For Vibeke’s vedkommende startede det med en drøm, om friheden som selvstændig og ønsket om at kunne forsøge sig selv og sine børn.

Men det startede ikke med kiromantik. Som så mange andre, der ønsker at blive selvstændige, så er det ofte tilfælde i livet, der får os startet. Med tiden bliver vi så mere klare på, hvad vi gerne vil være selvstændige indenfor.

Din baggrund.

Det er klart, at nogle fag kræver en godkendt uddannelse, fordi det er en beskyttet titel.
Men vi kan alle starte som f.eks. vinduespudser, allerede i dag.
Det kræver kun en spand, en skraber og et par klude.
Vil du til gengæld være Coach, Håndlæser, Massør eller Numerolog, er det en god ide at tage et kursus. Selv hvis du har magiske fingre, så vil du have glæde af et kursus om anatomi, massage teknik og måske endda regnskab.

Andres erfaring kan gøre dit liv nemmere. Andres færdigheder kan bruges til at udfører de opgaver, du ikke selv mestre eller blot ikke har lyst til at bruge tid på.

Den største og første fejl.

De mennesker der virkelig vil være selvstændige, går ud og gør det, mens dem der har en romantisk drøm om at være selvstændige, kun ligger planer.
Som skrevet tidligere, så kræver det ikke det store, at komme i gang som vinduespudser. Men hvis du mener du skal have flotte visitkort, en perfekt hjemmeside, stiger, en bil og t-shirts med firma logo inden du kan gå i gang. Så er det nok ikke det rette for dig.
Når du har din spand, skraber og klude, kan du skrive dit navn, tlf og din pris på nogle stykker papir. Dele dem ud til dine naboer, venner og hænge dem op i dit lokale supermarked eller sportsklub. Del på facebook, at du nu tilbyder at pudse vinduer og se hvad der sker.

Håndlæser kursus.

Lidt anderledes er det hvis du vil i gang som håndlæser. Der er intet i vejen for, at du kan lave et selvstudie. Købe eller låne bøger om emnet, se en masse film på youtube og gå i gang. Men det er en langsommelig process og giver måske ikke den selvsikkerhed i faget du leder efter.
Det kan derfor anbefales, at du tager et kursus. Det vil ud over det du kan læse dig til, give dig underviserens tips og tricks. Det vil give dig en gruppe ligesindede, som du kan spejle dig i og sparre med.

Watski © 2015 Frontier Theme