Banker dit hjerte også for kaffe?

Mange af os kan slet ikke komme udenom, at vi ikke kan leve uden kaffe.

Så hvis du har det på samme måde, er det ikke noget du skal skamme dig over.
De fleste i denne her verden kan ikke klare en dag uden kaffe, da det for eksempel er den helt rigtige start på dagen for dem.
Hvem kan ikke også se det rigtig gode i at starte dagen med en god varm kop kaffe?
Selvfølgelig skal man ikke presse sig selv til at kunne lide kaffe, men det kommer for de fleste.
Vi vil give jer nogle råd og forslag på nogle forskellige former for kaffe, så du ved hvilken du skal vælge.

Hvilken kaffe skal jeg vælge?

De fleste kender til den helt normale filterkaffe.
Det er den generationerne før dig har lavet, og de fleste laver den stadig i deres hjem. Denne form for kaffe gør det let for dig, at få en smag af kaffe frem uden alt for mange andre smagsvarianter, der kommer i vejen.
Så den ser ud, som du husker den.
Sort som kuld.
Det er dog svært at få sig sådan form for kaffe, hvis du drikker den ude.
Det, der kommer tættest på, er for den meste den, der hedder Caffe Americano.

MrPP4bWU

Der er dog også rigtig mange, som kan lide at gøre deres kaffe lidt mere speciel. Det kan for eksempel være Espresso. Det er en form for et shot. Espresso stammer fra Italien, og en noget stærk form for kaffe. Den er stærkere den normale filterkaffe, derfor får man den heller ikke i så store mængder. Grundet den meget stærke og kraftige smag er der mange, som søder deres kaffe med for eksempel sukker eller rørsukker – de vil gerne undgå en bitterhed, som de synes, de fornemmer i espressoen. Man anvender også gerne espresso til andre former for kaffe, da den netop i manges øjne er r lige stærk nok i sig selv. Denne kaffe serveres også gerne med en top af skum oven på.

Hvis man gerne vil have en lidt mere fin kaffe, som også ser rigtig flot ud, kan man gå efter en latte macchiato. Denne kaffe er blandet op med en masse varm mælk og espresso. Det er sådan, at mælken er i bunden, i midten er der en blanding af mælk og espresso og i toppen, er der så ren espresso. Den kan selvfølgelig blandes sammen, når den er serveret, men dette ser rigtig fint ud, hvis du nu skal have gæster.

Hvis du gerne vil lave en anden fin kaffe til dine gæster, kan du også servere en cappuccino. Denne er lavet af varm vand, varm mælk og espresso. I toppen er der noget mere mælkeskum, end den man finder hos en ren espresso.
Grundet det tykke lag mælkeskum, kan du for eksempelvis lave nogle mønstre med chokoladesauce, så den på den måde kommer til at være rigtig fin og præsentabel for dine gæster. Mange mennesker synes dette er en rigtig sjov og dejlig måde at gøre lidt ekstra ud af kaffen på.

Spring ud i kaffe

Hvis du ligesom mange andre synes, at det kunne være lidt sjovt at lege med kaffe derhjemme, kan de overstående derfor være nogle gode muligheder.
De fleste mennesker synes, at det kan være rigtig hyggeligt, hvis man lige gør lidt ekstra ud af det, og selv om det kun er dig selv. Du kan jo for eksempel forkæle dig en weekendaften med en rigtig god og flot kop kaffe, imens du ser de gode tv-programmer – man skal huske at forkæle sig selv engang imellem, så det kunne være en rigtig fin måde at gøre det på.

Updated: 24. maj 2018 — 13:25
Watski © 2015 Frontier Theme