Skal jeg købe mig en Iphone 6s?

iPhone 6s eller skal jeg beholde min gamle telefon lidt endnu?

Det er ikke til at træde ind i et rum nu til dags, uden at størstedelen af rummets personer, sidder med en Iphone i hånden. Iphonen er blevet uhyre populær, siden den første blev lanceret tilbage i 2007. Siden da er der udviklet mange nye generationer af Iphones, og nu er vi kommet til den nyeste på stammen – Iphone 6s.

Hvor mange synes, at det bliver for dyrt at skulle købe den nyeste version af Iphonen, hver gang den kommer ud, så er der nogle, som død og pine skal have fat i den nyeste model. Det er de samme mennesker, der ligger i kø ude foran butikkerne flere dage i forvejen, for at få fat i den første af den nye model. Iphone 6s er ingen undtagelse – også den er blevet revet ned fra hylderne, og i takt med at folks ældre telefoner begynder at gå i stykker, begynder flere og flere også at vi fat i den nye Iphone 6s.

Har jeg råd til at købe en iPhone 6s?

Det er ingen hemmelighed, at hvis man skal have fat i en Iphone 6s, så skal man af med nogle penge. Iphone 6s’ pris varierer en smule, alt efter hvor du køber den henne, men den ligger altid i omegnen af en 4000-5000-6000 kr. Sådan er det bare, og det har folk accepteret. Mange folk begynder derfor også at spare op i rigtig god til, så de er sikre på ikke at mangle pengene, når den nye Iphone bliver lanceret. Hvis man synes dette er for mange penge at smide på en gang, er der dog som regel mulighed for, at man kan få lov til at købe den på afbetaling. Man kan væge enten at dele betalingen ud over 6 måneder, et helt år eller to år. Dette er op til en selv, og afhænger også af, hvad de forskellige udbydere tilbyder. Man skal dog tage med i sine overvejelser, at hvis man vælger at fordele betalingen ud over lang tid, så vil man i lang tid være bundet af at skulle ligge et hvis beløb, ligesom det også nogle gange kan hænde, at man ender med at betale mere for den, end hvis man bare havde købt den hele samlet. Betaler man fuld pris for den på det tidspunkt man køber den, så er det ude af verdenen, og man kan tage hjem og nyde sin Iphone 6s, uden at skulle tænke på, at der bliver trukket penge hver måned.

1

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Når man skal vælge iPhone 6s, skal man også være opmærksom på, at det altså ikke bare er at gå ud og pege på en.

De findes nemlig også i forskellige størrelser – og med størrelser menes der hukommelsesplads. Men kan nemlig både få Iphone 6s 16GB, Iphone 6s 64GB og Iphone 6s 128GB. Som den hurtige har regnet ud, så er der altså 8 gange så meget plads på den store, i forhold til at den lille. Dette afspejler sig naturligvis også i prisen. Den bliver naturligvis ikke 8 gange dyrere, men den kan snildt komme op og koste i hvert fald 1000 kr. mere. For det første, er det dumt at betale ekstra penge, for noget plads man alligevel ikke kommer til at bruge. På den anden side, er det også brand ærgerligt at komme hjem med en Iphone 6s 16GB, og så efter nogle måneder finde ud af, at man har brugt al pladsen, og faktisk godt kunne have brugt noget mere.

Disse er alle nogle overvejelser man skal gøre, når man skal have fat i den nye Iphone. Men for mange, så er det det værd.

Watski © 2015 Frontier Theme